För att förbättra användarupplevelsen använder sig den här webbplatsen sig utav cookies. Genom att använda vår webbplats godkänner du vår policy för cookies.

VÄLKOMMEN TILL OSS

Lilly
Ägare / Hudterapeut
Amanda
Hudterapeut
Kattis
Frisör
Matilda
Hudterapeut
Kimmie
Massör
Angående Covid-19/Coronavirus

Vi har öppet som vanligt och vi uppmanar alla att följa Folkhälsomyndighetens riktlinjer. Är du sjuk eller har symtom och har en bokad behandling, boka om den via telefon 013 - 12 31 00. Tillsammans minskar vi smittspridningen av Corona/Covid-19.

Vi har utökat våra redan omfattande hygienrutiner med att desinficera utsatta ytor så som stolar, britsar, dörrhandtag mm. Kontakta oss om du har några frågor.

Nu behöver vi er, våra helt fantastiska kunder mer än någonsin! Köp gärna ett presentkort här på hemsidan (skicka ett mail om du vill att vi skickar det via post, ange presentkortskoden i mailet). Du kan också köpa en friskvårdsbehandling hos oss i din friskvårdsportal. Tack för ert stöd!

Vårnyhet - Sunwards

SUNWARDS® är ett kliniskt solskydd i fräsch neutral doft med unika egenskaper baserade på djupgående forskning och teknologi för ett säkert och effektivt ljusskydd. Den patenterade Synchroblock-teknologin bevarar fullvärdigt UVA-skydd och förhindrar att UVB-skyddet absorberas av huden vilket sammantaget ger säkert, långsiktigt och effektivt solskydd.

Produkterna har en lätt kladdfri formula utan att täppa till eller lämna vit ytfilm. Flertalet produkter är multifunktionella med kompletterande hudvårdande egenskaper och finns för både ansikte, kropp och barn. Innehåller även MSM (naturlig sulfasubstans) som lugnar och har antiinflammatoriska egenskaper.

Erbjudande - Microneedling x 3

En kur med 3st behandlingar (ansikte) för 3750:-, erbjudandet gäller t o m 2020-04-29.

Microneedling med MicroPen är en nålbehandling som stimulerar hudens tillväxtfaktorer och kollagenproduktion.

Behandlingen är mycket effektiv för att minska ärr, hudbristningar, rynkor, celluliter samt ger en förbättring av hudens textur och färg.

Läs mer
Utnyttja din friskvårdspeng!

Vi är anslutna till Actiway, Wellnet och Benify. Köp behandlingen enkelt och smidigt online på www.actiway.se
www.wellnet.se
www.benify.se

Läs mer
Hårförlängning

Vi använder äkta hår som kan färgas och stylas precis som ditt eget.

Läs mer
Permanent Make-Up

Kosmetisk tatuering med senaste tekniken från Riso Cooperation GmbH i Tyskland.

Läs mer
Adaptiv hudvård - Priori

PRIORI är adaptiv hudvård
Priori’s adaptiva hudvård är utformat för att ”förstå” hudens komplexa kommunikationssystem – de subtila nyanserna som gör att du är du. Alla Priori’s produkter är framtagna för att kunna läsa- och koda av hudens specifika behov av fukt, skydd och återuppbyggnad. Genom att Priori använder sig av omsorgsfullt framtagna, avancerade nyheter inom bioteknologi kan deras produkter leverera det resultat specifika hudtyper är i behov av – det är adaptiv hudvård.

Cooltech®

Frys bort ditt fett permanent med cooltech®

Läs mer
Tips - Fotvård!

Fotvård med fotbad, ansning av naglar och förhårdnader.
Pris: fr. 585:-

Boka direkt!
Prova permanenta lockar!

Finns för alla hårtyper, lättskött, snyggt och trendigt. Pris från 1390:-

Läs mer
Öronhåltagning med Blomdahl

Vi utför säker medicinsk dubbelhåltagning

Läs mer!

BOKA ONLINE