För att förbättra användarupplevelsen använder sig den här webbplatsen sig utav cookies. Genom att använda vår webbplats godkänner du vår policy för cookies.

Fotvård

Klassisk fotvård

Fotvård med bad, formning av naglar, ansning av nagelband, slipning av naglar, skötsel av förhårdnader, skötsel av problemområden, samt kräm. Vid lackning av tånaglar betalar du endast 90:- för ett nytt lack ur Mavalas sortiment som du får ta med dig hem.

SPA-fotvård

Vi börjar med en härlig peeling därefter en fotvårdsbehandling som avslutas med inpackning och en skön fotmassage. Lackning av tånaglarna ingår, du väljer själv ett lack som du får ta med dig hem.

Klassisk fotvård 60 min 575:-
SPA-fotvård 90 min 755:-
Delbehandling 30 min 395:-
Lackning (inkl lack) i samband med behandling 90:-
Vårtbehandling 235:-
Vårtbehandling – återbesök 160:-

Vi behandlar fötter med olika problem, ex. vis liktornar, vårtor, förhårdnader och nageltrång. Även om du inte har några speciella besvär är det skönt att få en fotvårdsbehandling i en lugn och skön miljö. Så tillåt dig att koppla av utan att behöva åka så långt.

Vi rekommenderar

Akileine Hydra 24Fotbalsam som tillför 66% fukt efter endast 1 timme. Mjukgörande underhåll non-stop i 24 timmar. Läker ut helt på bara 7 dagar. Påskyndar cellförnyelsen. Hjälper till att läka ärrbildning och skada, reparerar, stärker och skyddar fötterna.
Aktiva ingredienser: Silk Lipsters (Asepta Patent): omstrukturerar huden, bekämpar och förhindrar hyperkeratos, och är också anti-bakteriell. Imperata Cylindrica: En växt från den australiska öknen som hjälper cellerna upprätthålla sin fukthalt. Camelina olja och Grapeseed olja: rik på Omega 3 och 6 för deras barriärfunktion. D-Panthenol: Hjälper läka ärrbildning och skador.
Används en gång dagligen. Fri från parabener och färgämnen.125 Ml;