För att förbättra användarupplevelsen använder sig den här webbplatsen sig utav cookies. Genom att använda vår webbplats godkänner du vår policy för cookies.

Cooltech®

cooltech
Tack vare en ny behandlingsteknik, Cryolipolysis, kan vi frysa ner fettcellerna utan att skada omkringliggande vävnad som huden, muskler och nervtrådar. Fettcellerna tål helt enkelt inte kyla lika bra som övrig vävnad vilket gör att fettcellerna inträder i stadiet som kallas Apoptos. Fettcellerna dör helt naturligt under de efterföljande veckorna. CoolTech är effektivt och säkert!

Vanliga frågor om cooltech behandlingar:

Hur går jag tillväga för att genomföra behandlingen?
Först bokar du tid hos oss för en cooltech-konsultation, där går vi igenom hur behandlingen går till och att du har rätt hudtyp samt att du har förutsättningar för att kunna genomföra behandlingen.

Hur går behandlingen till?
Handenheten placeras på det område som ska behandlas, under första delen av behandlingen kommer du känna att den sugs åt med hjälp av vacuum och att området blir kallt.

Är behandlingen smärtsam?
Behandlingen är ansedd som smärtfri men en mindre smärta kan kännas under behandlingstillfället.

Efter behandlingen är det något speciellt jag behöver tänka på?
Undvik att sola dig på det område där du behandlat dig.

Vad kan jag förvänta mig för resultat?
Det finns flera vetenskapliga studier som bevisat att Cryolipolysis efter endast en behandling kan reducera i genomsnitt 23,8% fett. Det går utmärkt att behandla samma område upp till 4 ggr. Intervallen mellan behandlingarna är ca 6-8 veckor.