För att förbättra användarupplevelsen använder sig den här webbplatsen sig utav cookies. Genom att använda vår webbplats godkänner du vår policy för cookies.

Kosmetisk tatuering

Vi använder senaste tekniken från Riso Cooperation GmbH från Tyskland, Ri-Soft®lining. Detta är tredje generationen av tekniken som ursprungligen utvecklades av läkare, kemister och hudterapeuter och togs till marknaden av Riso.  Tekniken är välbeprövad och av högsta kvalité.

Ögonbryn

ögonbryn
Vad gör Ri-soft®microlining så unik?
Ri-soft®microlining är ett speciellt ögonbrynskoncept från Riso.

Det består inte bara av en enda ögonbrynsteknik utan sju individuella ögonbrynstekniker, som varierar beroende på ögonbryns typ, ålder och form.

Med mycket fina nålar rekonstruerar vi – i enlighet med hårets växtriktning – och naturliga form av pannan. Ri-soft®microlining ser ut som ”riktigt” när det läker. Ingen blödning av pigmentfärgen under huden, men hår för hår är synlig och väldigt naturlig.

Den speciella funktionen är Ri-soft®microlining utförs med en datorstyrd pigmenteringsanordning, Ri-soft®Liner Ultima. Programvaran har utvecklats speciellt av Riso för att möjliggöra denna högkvalitativa ögonbrynsteknik.

Lipliner

En riktig blickfångare är en läppmodellering. Här är läpparna konturerade mycket bra och läppröret är uppfriskat med en speciell färg.

Eyeliner

Ögonen kan ges ett starkt uttryck med eyeliner.

RiSoft® – Konsultation kosmetisk tatuering

Boka direkt:
Lilly
300:-
RiSoft® – Eyeliner övre

Boka direkt:
Lilly
3200:-
RiSoft® – Eyeliner nedre

Boka direkt:
Lilly
2100:-
RiSoft® – Eyeliner nedre + övre

Boka direkt:
Lilly
4800:-
RiSoft® – Lipliner

Boka direkt:
Lilly
4800:-
RiSoft® – Ögonbryn

Boka direkt:
Lilly
4500:-

Priset inkluderar två behandlingstillfällen ca 3 tim per tillfällle.